BUKOWSKI ISBN 8495376234

Per al Carles V. i l'Ivan B. professors de física de Rubí i Santa Coloma de Gramenet

fins pàg. 97

en una tarja postal har du mange folgere?
Y Dios, no más alto que una casera, teñido de rojo, me ha preguntado la hora; bukovski > ISBN 8495376234 me da la impresión que la gente debería dejar de trabajar (71) la / casa no quiere  (71) el toro resiste puro y muere y el hedor postrero es el mundo (73) un crío enfermo de tanto Arte un cabrón... pega a su mujer y el sacerdote mirando por la ventana como un oso enjaulado / la manera es guardar silencio cuando acaba el poema destrozar cuadros y romper discos de Beethoven en la espalda del putero.
-oOo-


escrit en un teclat  inal.làbric sense llum vermella per a l'ús de minúscules/majúscules

la bofia 3 chavalillos empiezan a pegarme en las piernas con porras de juguete 115 hay tantas mujeres que quieren salvar el mundo pero no son capaces de apañarse con su propia cocina, cuando ella (en) casa estaba (yo) lleno a rebosar de (su) brillante conversación (117) los obreros rien todo el rato las obreras suelen ser las mejores, hombres que consideran inteligente contratar, despedir y enriquecerse, la cortina fuma un cigarrillo (sic, la venjança) (183)

Escrit en una postal que diu: you, me and stella la polaris. isn't that wonderful, somerset.dk: fa pensar que ara a la dk un gran bank (21/08/2019) cobrarà interessos negatius a clients amb més d'un milió d'€, de tota manera ho negociarà un a un. O sia, paper mullat, globus sonda vers la classe obrera; la qual  viu sempre amb interessos negatius. (llenço la postal).


enllaç

-oOo-

Això es comença a convertir-se en un malson, l'editor Google no deixa canviar la grandària de la lletra, i actua maliciosament. Com queixar-se a les multinacionals, normalment no serveix de res, has de fer el salt com un corb de multinacional en multinacional. Em passo a Microsoft i després enganxaré ací. Carne ajada, dios/tengo la impresión de estar en/misa todo/apesta,... (179)
Recordo que és fàcil escriure, només cal col·leccionar esquel·les de morts, i copiar pacientment totes les banalitats dels animals deia Unamuno 'enterra cadàvers' cercar un ISBN i forrar-se de misèries quan has de triar inhumació, cremació o donació de les despulles mortes per sempre, sense possibilitat, ni tan sols d'un Judici Final injust (21/08/2019).

Suposo que detecten els gifs d'Anonymus i volen saber que hi al darrera, penso amb molt poca sobèrbia que tothom en el secret és anonymus. Una forma de llibertat ridicula pel poder. Peró no identificable pel gran germà. No ens controlen per seguretat ho fan per cobdícia, afirmo.



(enllaç)


-oOo-
Llenço la postal.


un mobre al sol*****la història en poques línies (193), pregunta a un leproso, un condenado a cadena perpetua un/ tuberculoso/pregunta a un profesor de historia/pregunta al que nunca se limpia/ uñas/ (206) oregunta al mapa de la India/ (207) pegunta pregunta y todos te dirán "no hay hombre que aguante/ que una mujer refunfuñando en el balcón". (211) nalgas, ombligo, bukowski (215) /no hem digueu "ho ha dit la tele!" Com si la cosa més vulgar tingués consciència de dir la veritat o la mentida/. la debilidad no/ estaba en el gobierno/ sino en el Hombre, uno a uno, que los hombres nunca eran/ tan fuertes como sus ideas (245). Està fent Google per la geografia més que les lleixes ben moblades de les millors llibreries generalistes. I si després triomfa la tinta líquida, no ploreu fabricants de paper (els intel·lectuals com sempre al servei del poder). Lenço la tercera postal, diu Carlsbergfondets Portraepris PORTRAET NU! 2019 10. maj - 5 august. FREDERIKSBORG Nationalhistorisk Museu. No segueixo, la vaig recollir gratïtament en un petit receptacle que donava als lavabos, d'un café mediatic. Per molt IDH que es tingui, Dinamarca col·loca la cultura a prop d'una digesta. El quadre és maco, la nena serena envoltada de dues dones del barroc. La nena és coetània, posa pel artista a sobre d'un taburet vell, als peus de dues soques, ella dalt d'un pedestal senzill. Un majordom com cal no hauria tolerat cosa semblant: l'haguessin despatxat en una societat estamental. Pobret!
No surt al cercador, escanejo: 
No poso res del quadre perquè en el Google imatges no surt, tant se val, no ve d'un pirata, ni que sia provisional
Realment un idioma germà com el danés, si poses voluntat llegint-lo acabes per parlar-lo, sempre i quan no estiguis sord com Beethoven o Goya, aquest a l'exili de Burdeus amb la seva lletera. Següent parada: bukovski. És un poeta, me'l ha fet llegir una excol·lega de feina, un científic ensenyant, gran esportista, i simpàtic: Carles Villacampa (un cognom de ressonàncies blanc i negres, com la samarreta de la penys, la cerco: abans però recorda que no vaig recordar Kierkegaard, ni Thorvaldsen -menteixo vaig veure o mirar una escultura (s), i m'acuso de no haver visitat el retrat de la ratlla verda de Matisse, la ganduleria i no el cansament que és més cursi... em van derrotar.


Tot és un cercle viciós, ja fa temps que es diu que la banca no fa negocis, tot mentida és propietària d'abocadors d'escombraries, posem per exemple, la bonica Napoli. Escric sobre divina seguros que patrocina un equip de bàsquet, porta un nom ben galdós. És dir, si et mores i tens pòlissa de decessos vas directe al cel i parles amb déu que no té més alçada que el balcó d'una tafanaire. Feu-vos la pòlissa sisplau. Kafka va treballar en assegurances, com Pedrolo; ailas com l'Honorable President Torras. El país/estat/ciutatestat doncs està assegurat. Dos morts, K i P, i un viu electoralment parlant, fins que el déu del votant, no votant, el que vota en blanc, el que vota nul, o el que està ociós com jo, l'enterrin o l'alcin al podrit pedestal de la història. Hi ha biografies circulars que indefugiblement acaben amb un plantejament, un nus ben gros per escanyar el mocador  de fer farcells d'anar al mercat... i un desenllaç prosaic, una malaltia degenerativa: el Capitalisme.

-oOo-

Rafael Ribó excomunista com la majoria, a l'Avenç tiu amb sensatesa que en la vida d'un hom només s'escriuen 20 ratlles bones. Li dic al sindic o estic mort o no hem llegeix ningú. La segona és la bona!

bukovsky no és misògin, només bandeja les dones, potser no les troba en l'espectre de la fama (artística de gamma alta). Encara no he sentit prou la mort de l'artista complert, com la de Roberto Bolaño. No tenia cap dret de morir-se. Tota la vida se'l podrà odiar per això. Quant algú com Bolaño ha donat tant, la mort és una tortura inversemblant. L'infern. Fi de la quarta postal: Spis mere gront pa ferien, ov dig pa en gronnere ferie (no hi ha ganes de cercar els bonics caràcters danesos). Hi a la maduixa, la tomata, la mongeta tendra i les cireres: estripo la postal, no pot anar l'art al costat dels sanitaris, o el poseu al carrer, o deixeu-lo en pau. No el relacioneu amb funcions excretores. Resten 3 postals i un bukovsky, déu pare, deu fill i déu esperit sant, tres i un en la pitjor de les faules. Tots van de tres en tres al camp de la calavera, el Jesús, el bon lladre i el mal lladre. Tots riuen com garces volant desesperades pels objectes brillants: la seva pròpia inconseqüència empastifada de fems i llot. Cal cercar les metàfores en els governs provisionals de l'Espanya d'en Felip.



-oOo-
Dormidina, algú no pot dormir bé.
Incluso parecía un buen tipo ***** Et petes de riure, no és humor, és la realitat que només un poeta percep, a la resta ens deixa les engrunes.
el tiempo es cálido en el reverso de mi reloj, toca el tema dels corbs i la vena del gran Poe, em moro de gust 323 sólo se puede matar lo que no debería existir un cuervo no del todo muerto me sonrió, compadeixo els escriptors sense biblioteca sense cara per escriure-ho  tot i que molts han estat aventurers. Tinc una biblioteca no sóc escriptor, per això no sé escriure: és la diferència... 333 un libro de historia... ojala pudiera matar al hombre que mató al hombre 341 mi gato tendrá el aspecto que una vez tuvo / Ghandi 345 ANC apuntar-se a l'11 de setembre d'enguany: fet! al tram més proper de Granvia de les Corts Catalanes / Pl. Catalunya. tanco la postal, a la part més maca un tío amb cara d'imbècil, s'assembla al Trump, beu d'un got amb beguda verda i a la panxa té un tatuatge que diu Love - un cor - Soldier. En un emmarcat I wish you an awesome summer. Amb la fila que fa de rocker del segle passat, no puc assegurar que sigui el Trump, el que és segur es que va trompa. Possiblement el Trump té molts replicants per tot el món. Aquesta nit prefereixo quedar-me a casa, el carrer deu estar ple de pederastes, violadors, mafiosos, religiosos, gànsters, drogoaddictes, pinxos, putes/os, policies, okupes, manters, gent de taronja com la dioxina, vull dir de ciutadans; gabines carronyaires, i uniformats negres, caquis i blaus marí de cuelgamuros, altrament dits, simplement f....... la paraula seria femerella, del catalanofrancès, directament del femer. Estripo la postal danesa. Que consti o no que fa anys que es deia a alumnes que Groenlandia és Dinamarca; i que Alaska era Rússia. I que els que ho volen comprar tot: directament a l'abocador, o si voleu: a la merda. 

de siempre educados en la oscuridad para la oscuridad 387 Jesucristo debería haberse reído en la cruz, / habría dejado petrificados a sus asesinos (389)
Vols bilingüisme: doncs ells estudien com col·locar-te un supositori (397) en busca de trabajo / tú no quieres trabajar / ¿que ha ocurrido? vino una puta guapa, en 2 o 3 días la superé / otra vez leyendo las ofertas de trabajo (409) sí, sí Déu; no ha passat res va dir Lluís XVI i el van guillotinar (421) culos cálidos: Mèxic i catolicisme (481) ¿para qué un título? no lo consiguen (435) se han llevado a Mike al hopital (sic) (errada de l'editor) (447) Manquen tres postals, un simple paisatge de postal sis arbres es perden en alguna cosa borrosa, FRA PHILIPSEN TIL SALTO. Els danesos al final em van deixar l'habitació de l'hotel que està davant de l'ajuntament: bruta! No em van deixar temps per queixar-me, de matinada els hotelers ens van donar (a la meva dona) i a mi dos bosses de picnic per a l'avió. Com sempre, sense massa gana quan passem el control antidaesh, ens requisen el suc de taronja, tancat, obert només el més car, em birlen les darreres corones, però agafo un cafè amb llet sense sucre, i quan torno ho copso, me'l he de pendre amb una pera d'aigua per trobar-li gust. Abans ens birlen els de norvegien 60 € de la meva mastercard de la caixa d'enginyers. Van ser 80 però resto els 20 que em deia tota la paperassa de preparació del viatge. Ara, els museus (3) que vaig visitar bons; tot i que el retrat de la ratlla verda de Matisse -repeteixo- no el vaig veure. Conclusió, els danesos crec que en comptes de negar-se a vendre Groenlandia al tonto del Trump, se l'ahurien de vendre al meu sindicat, que com a mínim acumula prestacions del meu compte mastercard de la caixa d'enginyers. Tot això per escrit a la tornada als responsables. Si ho col·loco al Google Maps, aquets goglers que si són prou eficaços... em fan la pilota enviant-me la meva foto i dient-me que m'han llegit x persones. Que hem facin el llit, em tornin els 60 € i em vengin a mi, i no al meu sindicat: GROENLANDIA.
 una bronca con Spain (489) *****  ¿estabas borracho? no lo / recuerdo >>>> filologia (469). L'Abascal és més tonto que una sabata, com que el vaig votar sóc tonto, i perquè sóc un pirata i tinc amputada una cama; només em queda una sabata: sóc tonto com una sabata. Si tingués dues sabates, sería molt més tonto, i em quedaria sense saber a qui votar, llevat dels de la gavina carronyaire i els de la dioxina de ciudadanos.
Passo a la postal una L i una d deu ser del Lidl, líder de les marques blanques, al costat de la torre del Calatrava el Turning Torso de Malmo (Suècia). Ens varem comprar un pijama que era l'únic d'abeuratge, obert, en un mar de construccions a mig acabar, i aixó que la guia de paper en espanyol escrivia que era agradable el barri. No! L'edifici és molt maco però està al mig del no res. Sort del latinoamericà de la caixa del Lidl que ens va informar que no hi han oficines de turisme a Suècia, tot va per internet. I jo amb mitjons fins a la sufraga blancs, sandàlies de goma, pantalons de mitja cuixa a quadres, camisa de ratlles gruixudes, i gorra del barça, li vaig dir que a Dinamarca hi ha una oficina de turisme a cada cantonada, i donen paper en cantilugui. És el que passa quan passes un pont. (Mireu El puente, la van fer a 8tv) Comprar al Lidl és una experiència gratificant; tot són marques blanques i al de L'Escala (Alt Empordà) a més hi ha un rètol que diu que denunciaran tot robatori (aquets guiris...) Si tingués un Lidl al costat de casa, no hauria d'anar al Mercat, on em diuen carinyo amb els meus 65 anys. 
no sé por qué la gente cree que el esfuerzo y la energía tiene algo que ver con la creación (513) I supongo que en cuestiones como la política, la medecina, la historia y la religión / tambié se equivocan. Bukowski (529) Els pitjors escriptors: Dreiser, T. Wolfe, Capote i Bukovsky (541) Comunismo, comunismo y se rieeron porque sabían / que no lo decía de corazón (543) No entenderé nunca a los hombres pero he sobrevivido (559). Poso el corrector i adéu siau.

enllaç






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LES ESCOLES I LA REVOLUCIÓ

FRANCIS DE MIOMANDRE, PREMI GONCOURT 1908

AVUI JUGA EL BARÇA